Motaş’tan Personel Ailelerine Eğitim

Personeline yönelik hizmet içi eğitim seminerlerine devam eden Malatya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri A.Ş., personel aileleri için de eğitim çalışmalarını sürdürüyor.

Personeline yönelik hizmet içi eğitim seminerlerine devam eden Malatya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri A.Ş., personel aileleri için de eğitim çalışmalarını sürdürüyor.

14 Eylül 2011 15:47

Haber: Motaş'tan Personel Ailelerine Eğitim

Malatya Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitim seminerine MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı, belediye iştiraklerinden Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, Eğitimci Fahri Sarrafoğlu ile çok sayıda MOTAŞ çalışanlarının aileleri katıldı.

Türkiye’de ilk kez düzenlendiği belirtilen ve geçen ay ilki düzenlenen aile seminerlerinin ikincisinin konusu “Mutlu Aile Mutlu Çalışan” oldu.

MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı: Hizmet içi eğitimler devam edecek…

Seminerin açılış konuşmasını yapan MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı, ailelere yönelik düzenledikleri eğitim seminerleri ile ilgili olarak çok sayıda tebrik ve teşekkür aldıklarını belirtti.

Çalışanlara yönelik düzenledikleri hizmet içi eğitim seminerlerinin yanı sıra personel ailelerine yönelik seminerleri de sürdüreceklerini kaydeden Genel Müdür Alıcı, “Çalışanlarımız için teknik eğitimleri de yapıyoruz. Çalışanlarımızın ailelerine yönelik eğitimleri yılda 2 defa gerçekleştirerek eğitim çalışmalarımızı devam ettireceğiz” açıklamasında bulundu.

Sarrafoğlu: Eşlerinizi rahat karşılayın…

Daha sonra, Eğitimci Fahri Sarrafoğlu tarafından seminer verildi. Personel eşlerinin, akşamleyin eve yorgun ve stresli olarak gelen eşlerini iyi karşılamaları gerektiğini anlatan Sarrafoğlu, “İş stresini atmasını sağlayacak şekilde eşlerinizi rahat karşılayın. Böylece eşiniz yorgunluğundan kurtulacak ve sabahleyin dinlenmiş olarak işe gidecektir” şeklinde konuştu.
Ayrıca Sarrafoğlu’nun renkli sunumu beğeniyle takip edildi.

Seminere MOTAŞ çalışanlarının ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

Yorum yapın