Fahri Sarrafoğlu kimdir?

 

 

( 1966)

Gazeteci, Yazar, Manevi Şahsiyet Eğitim Uzmanı


 

 

1966 yılında Aksaray’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Aksaray’da tamamladı. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü’nü bitirdi. Bir yıl Londra’da dil eğitimi aldı. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İlahiyat Fakültesini de bitirdi ve “Din Psikolojisi” alanında çalışmalar yaptı. Bu alanda İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde misafir öğrenci olarak yüksek lisans ve doktora eğitimlerine katıldı. Psikologlar ve Psikiyatristler Derneği’nin psikoloji alanında verdiği eğitimlere katılarak sertifikalarını aldı.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Kişiler Arası İletişim alanında tezsiz yüksek lisans mezunu.

Gazeteciliğe 1990 yılında İhlas Holding’de “Turkey” İngilizce ekonomi gazetesinde başladı. Aynı yayın grubu ile bir de dergi çalışmalarını yürüttü. İstanbul Kuyumcular Odası ile birlikte Gold News kuyumcu dergisini çıkardı. İHA’da Ekonomi Müdürü olarak çalışmaya devam etti. Çeşitli radyolarda haftalık programlar yaptı. Gazetecilik ve yazarlık mesleğine ara vermeden MÜSİAD basın danışmanlığı ve Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü görevini yürüttü. Aynı zamanda Akit Gazetesinde ekonomi yazıları yazdı ve röportajlar yaptı. 1998 yılından 2013 yılına kadar ise Yeni Şafak gazetesi ekonomi servisinde çalışmalarını sürdürdü.

Bu süre içerisinde çeşitli internet sitelerinde sanat, iş, ekonomi ve akademik çevrelerle özel röportajlar yapmıştır. Aynı zamanda farklı dergilerde kişisel gelişim, İstanbul gibi konular başta olmak üzere çeşitli yazı ve röportajları yayınlanmıştır. Halen günlük Yeni Söz gazetesinde yazılar yazmaktadır.

Sarrafoğlu aynı zamanda İstanbul’un SIRLARI adıyla İstanbul’u tanıtan ve sevdiren sunumlar yapmakta, İstanbul’u farklı bir gözle gezmekte ve gezdirmektedir. Erkam Radyo’da İstanbul ile ilgili ve manevi şahsiyet gelişimi ile ilgili iki ayrı program yapmaktadır.

Yine kişisel gelişim konusunda D.K.D (Düşün Konuş Dinle) eğitim seminerleri- Basın ve Halkla İlişkiler Semineri –Morİnek(Farkındalık) adıyla çeşitli eğitim seminerleri de vermektedir.  Sarrafoğlu, evli ve dört çocuk babasıdır.

Röportaj dalında MÜSİAD ödülü sahibidir.

DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN :
www.sarrafoglu.com

www.istanbulunsirlari.net

www.hakikatevi.net

 

 

Yayınlanmış kitapları

 

 

 

 

 

KATILDIĞI KURSLAR ve EĞİTİMLER
D.K.D. – Nüvit Osmay                        : Toplum Önünde Söz Söyleme Sanatı
Medya Derneği ve ICFJ                      : Uluslararası Medya Etiği
Psikologlar ve Psikiyatrisler Derneği     :

Temel Psikoloji (Sertifikalı)

Genel Psikoloji  (Sertifikalı)

Kişilik Psikolojisi (Sertifikalı)

Aile Psikolojisi (Sertifikalı)

Stres ve stres ile başa çıkma yolları (Sertifikalı)

 

 


Fahri Sarrafoğlu iletişim
Cep Tel: 0532 3626156

e-posta adresi:
sarrafoglufahri@gmail.com

 

 

 

Yorum yapın